Fysioterapia Kouvola.

Moikka!

Fysioterapia Kouvola.
Moikka!

Olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2011. Jäin töihin viimeiseen harjoittelupaikkaani Pohjois-Kymen sairaalaan, ja viihdyin siellä monta vauhdikasta vuotta. Toisen lapsen syntymän jälkeen ajatus omasta yrityksestä alkoi hiipiä mieleen, ja kuopuksen ollessa 1,5 vuotias oli aika ryhtyä toimeen. 

Haluan auttaa sinua palauttamaan fyysisen toimintakykysi takaisin, oli se kadoksissa vaikka leikkauksen jälkeen, rintasyöpähoitojen seurauksena, raskauden jälkeen tai selkäkivun takia. Syitä voi olla monia muitakin. Fysioterapia on hoitomuoto, jonka tavoitteena on ylläpitää tai parantaa toimintakykyä. Tähän tavoitteeseen päästään yleensä erilaisilla liikeharjoitteilla, ja tarpeen tullen manuaalisilla käsittelyillä, kinesioteippauksilla tai muilla apuvälineillä. Liikeharjoitteiden ohjaamisessa pyrin hyödyntämään sellaisia välineitä joita sinulta jo kodistasi löytyy, tai mitkä ovat helposti saatavilla.

Uskon että lähes mikä tahansa muutos on mahdollinen, kunhan itse niin päättää ja on valmis tekemään töitä muutoksen eteen. Muutos voi olla oireiden helpottamista, virheasennon täydellistä tai osittaista korjaantumista tai suorituskyvyn parantumista. Realismi on kuitenkin hyvä pitää mielessä. Esimerkiksi kiinnikkeistä arpikudosta en pysty irrottamaan, mutta sen aiheuttamia oireita on mahdollista helpottaa.

Uusien tutkimusten myötä ymmärrys ihmiskehon toiminnasta muuttuu ja tarkentuu koko ajan, eikä yhtä absoluuttista totuutta ole olemassa. Siksi käyn koulutuksissa säännöllisesti ja pyrin yhdistelemään eri kouluttajien ja koulukuntien tietoja ja taitoja. Jokainen asiakas on yksilö, joka tarvitsee yksilöllistä ohjausta ja opetusta. Valmiit sapluunat harvoin toimivat kaikille, vaan tutkin ja analysoin jokaisen asiakkaan tilanteen yksilöllisesti.

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni Korialle!

Vieritä ylös